Fotballdrakt barn billig Han kan ha forfalsket en skade og angivelig

Fotballdrakt barn billig Han kan ha forfalsket en skade og angivelig nektet å spille, men Philippe Coutinho vet at han skylder mye til Liverpool etter hans overgang til Barcelona på 142 millioner pund. Signert i 2013 fra Inter Milan for bare 8,5 millioner pund, utviklet brasilianeren seg til en verdens- klasse midtbanespiller under sitt fem år lange opphold på Anfield. Og nå lever han drømmen ved å spille sammen med Lionel Messi, Luis Suarez og Andres Iniesta for en av de største klubbene i verden.

Coutinho spilte sin beste fotball i Liverpool under Jurgen Klopp, men det er et argument som må gjøres. Brendan Rodgers gjorde mer inntrykk på utviklingen hans. Det var Rodgers som tok en risiko med 25-åringen for fem år siden, og han var behørig belønnet for å ha vist tro på en spiller som ikke en gang kunne komme inn i Inters startende XI på den tiden. Vel, Coutinho har nå gjengjeldt den troen ved å gjøre noe ganske nydelig for Rodgers den dagen hans overgang til Barcelona endelig ble bekreftet. I følge Rodgers , som snakket med Daily Record om at Coutinho begynte i Barca, den brasilianske landslagsspilleren sendte ham en «hyggelig» tekstmelding da han ankom Catalonia. Han sendte meg en hyggelig tekstmelding her om dagen da han ankom Barcelona, ​​sa Rodgers. «Han er en flott ung fyr, han var aldri et problem for meg. Han var en magisk spiller å jobbe med.

«Det er strålende for begge siden han er en Barcelona-spiller hvis det noen gang har vært en.» Klasse. Coutinho har tydeligvis ikke glemt røttene sine, og man antar at teksten hans til Rodgers var å takke Celtic-manageren for å hjelpe ham med å komme dit han er i dag. Vi har holdt kontakten helt siden vi dro, la Rodgers til. «Før han kom over til Liverpool, hadde han lav selvtillit. Jeg trodde på hans evner. Det var tydelig hva han var.» Hvis du ser ham spille nå, spilte han slik da han var et 11 år gammelt barn, hvis du ser videoer av ham som spiller Futsal.

«Han var akkurat den samme. Men han trengte den troen. Han kom inn og utviklet seg og forbedret seg. Han var enestående for meg og en ekte ydmyk gutt.» Han vil gå og bli med Luis [Suarez] nå. De kom veldig godt overens begge to. Han er i midten av sin aktivalder, så han kommer til å lyse opp der de neste åtte chelsea fotballdrakt barn ni, ti årene.» En strålende spiller som jobber hardt og aldri glemmer røttene sine.»