Draktsett fotball barn For de av dere som ikke får sjansen til å se Monday

Draktsett fotball barn For de av dere som ikke får sjansen til å se Monday Night Football, går du virkelig glipp av noe. Jamie Carragher og Gary Neville – av og til sammen med en spesiell gjest – dissekerer Premier Leagues handling i ekspertdetaljer. Den siste helgen, Det største samtalepunktet var selvfølgelig Arsenals 2-0-seier over Manchester United. Arsenals seier endte effektivt Uniteds sjanser til å havne blant de fire beste i Premier League, til tross for at de brukte 150 millioner pund i fjor sommer. Og som Carragher og Neville diskuterte Defensiv taktikk brukt av Mourinho på Emirates, var det tydelig at de var uenige. Søndag spilte Juan Mata og Henrikh Mkhitaryan praktisk talt som wing-backs da de røde djevlene ser ut til å spille en back sekser. Det var imidlertid til ingen nytte, da Gunners lettet til en 2-0-seier. Se flere øyeblikk med krangling mellom Carragher og Neville mens de snakket om kampen. Den tidligere Liverpool-forsvareren mente tydeligvis at Mourinho ikke burde være så defensiv for en klubb som har brukt så mye mange penger denne sesongen, mens Neville forsvarte den portugisiske treneren og hevdet at troppen hans rett og slett ikke er god nok til å angripe et lag som Arsenal. Se: Debatten Nyt den strålende debatten av to av de beste forståsegpåerne rundt: Det var virkelig fantastisk å se og Twitter elsket det absolutt. Sjekk ut den beste reaksjonen: Men hvem vant? Vel, som Carragher nevnte, Mourinho insisterte på at laget hans ville utfordre om tittelen i starten av sesongen og sprutet inn pengene for å sikre at de gjorde det. «Jeg kunne være ganske pragmatisk å si « la oss jobbe og prøve å være tilbake til Champions League, prøve å være tilbake til topp fire,» sa Mourinho da han først ankom Old Trafford. «Jeg foretrekker å være mer aggressiv og si at vi vil vinne.» Jeg vil ikke at spillerne skal tro at vi må gjøre det bedre og bli nummer fire. Å bli nummer fire er ikke målet.»

Men Nevilles argument stemmer også. Han mener at Uniteds lag rett og slett ikke er god nok for øyeblikket, og etter at Mourinho gjorde åtte endringer før Europa League-oppgjøret mot Celta Vigo, burde vi kanskje ikke ha forventet mye mer fra hans side. Men null mål på bortebane kamper mot de seks Barcelona drakt med eget navn beste denne sesongen tyder på at United virkelig må begynne å være litt mer ekspansiv mot større klubber. Beklager, United- og Neville-fansen, men vi gir denne runden til Carragher.

fotballdrakter til barn Fra Arsene Who

fotballdrakter til barn Fra «Arsene Who?» til «Wenger Out» via en uovervinnelig sesong, en FA-cuprekord og en flytting over Nord-London – Arsene Wengers navn vil for alltid være synonymt med Arsenal Football Club. 68-åringen vil forlate Emirates Stadium, en arena han bygde på alle andre måter enn å sette sammen klossene og mørtelen, etter mer enn 21 år som den allmektige manageren. I løpet av disse to tiårene har det engelske spillet endret seg nesten til det ugjenkjennelige fra da den bebrillede, og stort sett uhørte, Wenger først ankom Highbury i 1996.

«Arsene Hvem?» var overskriftene som hilste utnevnelsen av den flittige franskmannen, som kom til klubben fra det japanske utstyret Grampus Eight for å erstatte Bruce Rioch. så nær en sikker vinner som du kunne ha støttet. Wenger var forut for sin tid, hadde andre metoder og krevde et nivå av profesjonalitet fra et lag som hadde underprestert så mye som det hadde overdrevet. Han kuttet den berømte Arsenal-drikkingen. kultur og utvilsomt forlenget karrieren til klubbfolk som Tony Adams – som ville ha blitt sjokkert over den nye tilnærmingen som ble introdusert av en flerspråklig, velutdannet pioner kalt «professoren». I sin første hele sesong, 1997 /98 kampanje,

Han ville kjempe med Sir Alex Ferguson, Arsenal-laget hans den eneste andre toppklubben som kunne hevde å legge en finger på Manchester United-siden som vant trippelen i 1999 og de påfølgende to Premier League-titlene på galopp. Men, Wenger. var i ferd med å bygge opp igjen, var han sparsommelig på overgangsmarkedet, men avdekket rådiamanter som Freddie Ljungberg, Robert Pires og Thierry Henry og polerte dem til vinnere. En andre ligakrone fulgte i 2002, men det var to sesonger senere, etter tittelen hadde blitt kjempet ut av grepet av Ferguson nok en gang, at Wenger virkelig ville etterlate seg en varig arv i engelsk fotball. Ikke siden Preston-laget som vant det første Football League-trofeet noensinne i 1889 hadde et lag gått gjennom en sesong ubeseiret, men Wenger ledet sine Gunners til den utmerkelsen.

Wengers side kunne ikke, og ville ikke, tape da de ruslet til tittelen for å bli stemplet som «Invincibles» – som strekker seg ut til 49 kamper før de til slutt ble stoppet. Men ingen kunne ha drømt om at dette skulle bli Wengers siste hjemlige kamp. tittel, spesielt hvis du hadde fortalt en Arsenal-supporter tilbake i 2004 at han ville fortsette som sjef i ytterligere 14 år. Det engelske spillet han hjalp til med å forme hadde innhentet ham, og hjulpet av stadig økende økonomi i divisjonen, ble det til slutt overgikk ham og dynastiet hans. Gunners var nær ved å legge til flere Premier League-titler, men kom alltid til kort, ikke hjulpet av pengelenkene som ble satt på Wenger da klubben reiste sitt nye 60 000-hjem på Ashburton Grove-området.

Han ville fortsatt duellere med Ferguson, men han måtte også nå forholde seg til Chelseas «Special One» Jose Mourinho, og senere ga Manchester City-sjefene blanke sjekker for å levere titler. Til tross for dette, hans urokkelige evne til å levere topp fire avslutninger, og økonomisk avgjørende Champions League-kvalifisering, fortjener en annen type respekt. I Europa kom Wenger alltid til kort – mest uutholdelig i 2006 da han nådde sin første og eneste Champions League-finale, bare for å se hans 10 menn overgi seg en 1. -0 ledet og nøye seg med en tapermedalje da Barcelona vant i Paris. Til og med UEFA-cupen, nå Europa League, ville slippe gjennom grepet hans da Arsenal tapte på straffe til Galatasaray i 2000.

Wenger leverte en topp fire-plassering i Premier League hver sesong inntil kronen hans virkelig begynte å glippe i 2017, og hans to siste sesonger svekket til slutt et rykte han hadde brukt 20 år på å bygge opp. Mangelen på Champions League-sølv i Arsenals troférom vil være noe Wenger ønsker å endre når han endelig forlater kontoret sitt på klubbens London Colney treningsbane. Rekorden hans i FA-cupen gir imidlertid en markant annerledes lesning. Han sitter alene som konkurransens mest suksessrike manager, etter å ha vunnet den berømte cup ved ikke mindre enn syv anledninger, hvorav tre kom de siste fem årene.

selv de hardeste av Wengers kritikere, og til slutt var det ronaldo juventus drakt flere som kunne rope etter en slik tittel, vil erkjenne hva han gjorde ikke bare for Arsenal, men for Premier League og engelsk fotball som helhet, da han sørget for at ingen vil noen gang stille spørsmålet «Arsene Hvem?» en gang til.

Kjøpe fotballdrakter Gary Lineker er en av Leicester Citys

Kjøpe fotballdrakter Gary Lineker er en av Leicester Citys største fans. Etter å ha blitt født i byen, uteksaminert fra akademiet deres og spilt nesten 200 ligakamper for dem – scoret 95 mål – Lineker er en hardbark Leicester-supporter. Han hadde all rett til å være absolutt glad da hans elskede lag klarte å vinne Premier League forrige sesong med 5000/1 – selv om det betydde at han måtte presentere Dagens kamp i undertøyet etter å ha tapt et veddemål. Og han hadde også all rett til å gi uttrykk for sin sinne da klubben hans sparket den tittelvinnende manageren Claudio Ranieri bare ni måneder etter en av de største historiene i fotballhistorien. Lineker skrev to tweets umiddelbart etter at han hørte at Ranieri var blitt sparket som lød: «Claudio Ranieri? sparket? Egentlig? Dilly Ding Dilly Game’s Gone,

Hva Lineker gjorde Annet enn disse to tweetene, innrømmet den tidligere spissen at han gråt etter å ha hørt nyheten om Ranieris avgang. «Jeg felte en tåre i går kveld – jeg felte en tåre for Claudio, jeg felte en tåre fotball og jeg felte en tåre for min club,» sa han til BBC Radio 4, per Mirror.» Det er uforklarlig for meg, det er uforklarlig for mange fotballfans som elsker spillet, og jeg antar at du kan ronaldo juventus drakt forklare det i form av en panikkbeslutning og for meg en feil avgjørelse og det er veldig trist.»

Og TV-programlederen kan ikke helt tro på avgjørelsen eierne har tatt.»Det er et tegn på moderne fotball, det som skjedde forrige sesong var virkelig ekstraordinært,» la han til. «Manglen på takknemlighet fra eierne av klubben og hvem vet hvem andre som er involvert i en slik avgjørelse, gir tro på.»Denne sesongen vil forbli med oss ​​for alltid, den var virkelig spesiell og mye av det var opp til ledelsen.» samme fyr kan ikke betraktes som ute av stand til å gjøre jobben noen måneder senere etter å ha oppnådd det som for meg var det største miraklet i sport.»

Men Lineker og resten av Leicester-fansen må tørke bort tårene og støtte klubben deres resten av sesongen. De er for øyeblikket ett poeng og én posisjon over slippsonen og ligger bak 2-1 etter første etappe. av deres siste 16 Champions League-kamp mot Sevilla. Den som kommer inn vil ha en umulig oppgave med å oppnå det Ranieri gjorde, men foreløpig trenger de bare å bevare Premier League-statusen.

fotball skjorte barn Inn i sommer var det bekymringer rundt fremtiden

fotball skjorte barn Inn i sommer var det bekymringer rundt fremtiden til tre viktige skikkelser i Arsenal. For det første gikk kontrakten til deres manager, Arsene Wenger, ut denne sommeren. Så slutter kontraktene til både Alexis Sanchez og Mesut Özil i sommeren 2018, og Gunners kan møte en alvorlig kamp for å holde på sine to beste spillere.

Men når vi går inn i sommeren, blir fremtiden til den nevnte trioen stadig klarere. Arsenal har kunngjort at Wenger vil signere en ny toårskontrakt – noe som ikke vil glede mange Gooners. Hvis bare Sanchez og Özil kunne signere en lignende avtale. Men det virker ikke sannsynlig – spesielt med tanke på den siste rapporten i The Times. Heller ikke overraskende hevder de at Sanchez har bestemt seg for at han ønsker å forlate klubben denne sommeren, med Bayern München som hans foretrukne trekk.

Ozils avgjørelse Men det er avgjørelsen som Özil har tatt som er den mest interessante. Matt Hughes, assisterende fotballkorrespondent, antyder at Özil forbereder seg på å avvise ethvert kontraktstilbud fra klubben i Nord-London i løpet av de kommende månedene, og han planlegger å forlate en gratis overføring med hans avtale utløper neste sommer. Arsenal er forberedt på å tilby Özil og Sanchez nye kontrakter i størrelsesorden £280 000, men det ser ikke ut til at det er nok til å overbevise dem om å bli.

Arsenal vil trolig kunne tjene en overgangssum på rundt 50 millioner pund for den tyske playmakeren denne sommeren, til tross for at det bare er ett år igjen av kontrakten hans. Å la ham gå inn i de siste 12 månedene av avtalen vil risikere å la ham slippe ut. han går på en Bosman-avgjørelse – og til slutt mottar han absolutt ingenting for ham. Med Sanchez som vil ut og Özil som nekter å forplikte seg til fremtiden sin i klubben, paris saint germain drakt kan det bli en veldig tøff sommer for Arsenal. Spesielt siden de ikke har noen Champions League-fotball å lokke toppkvalitetsspillere med.