Billige Fotballdrakter Barn Med overgangsvinduet satt til å stenge på mandag

Billige Fotballdrakter Barn Med overgangsvinduet satt til å stenge på mandag, her er den siste oppdateringen om Pierre-Emerick Aubameyangs fremtid i Arsenal etter å ha blitt eksilert av Mikel Arteta.

Les: EPL Club signerer fire afrikanske stjerner i januar

Aubameyang har blitt fjernet fra førstelaget og fikk tatt bort kapteinsbindet etter et disiplinærbrudd i desember i fjor.

32-åringen dukket sist opp for Gunners i 2-1-tapet mot Everton på Goodison Park 6. desember.

Aubameyang har angivelig trent på egenhånd siden han kom tilbake fra Africa Cup of Nations etter en hjerteskrekk etter at han ble frisk fra Covid-19.

Det ser imidlertid ut til at det kan være en vei ut for den gabonesiske spissen etter at Athletic rapporterte at Barcelona og Juventus har sendt inn lånetilbud for spissen.

Aubameyang har 18 måneder igjen av sin nåværende avtale med Nord-London-antrekket, men det gjenstår å se om Mikel Artetas forhold til spissen er umulig å reparere.

I mellomtiden hevder den anerkjente fotballjournalisten arsenal drakt barn Fabrizio Romano at den saudiarabiske siden Al-Nassr har trukket tilbudet sitt for Gabon-landskampen, mens han venter på tilbud fra europeiske klubber.