Billige Fotballdrakter Barn Spillerne Lionel Messi stemte

Billige Fotballdrakter Barn Spillerne Lionel Messi stemte på i Kopa Trophy skal ha blitt avslørt.

Klikk gjennom minigalleriet for å se hvem Messi angivelig stemte på!

På Ballon d’Or-seremonien i Paris mandag kveld, da Messi feiret å vinne sin syvende Gullball-pris, var det Pedri som stakk av med prisen Kopa Trophy.

Prisen, gitt til den beste unge spilleren i kalenderåret, ble dannet i 2018, med Joao Felix som vant åpningsprisen det året og Kylian Mbappe vant trofeet i 2020.

Etter sitt utrolige gjennombruddsår med Barcelona og Spania, fikk Pedri flest stemmer og ble fulgt på topp tre av Borussia Dortmunds Jude Bellingham på andreplass og Bayern Münchens Jamal Musiala på tredjeplass.

I følge Sport, nominerte Messi, som fikk stemme på grunn av at han var Argentinas kaptein, sin tidligere katalanske klubblagkamerat til førsteplass, valgte sin nåværende Paris Saint-Germain-kollega Nuno Mendes som sitt andrevalg og plukket Bellingham på tredjeplass.

Vil Lewandowski bli overrakt Ballon D’Or?

Etter å ha krevd den individuelle prisen, sa Pedri: «Takk til alle i Barca, alle trenerne mine, alle lagkameratene mine, spesielt kapteinene, som gjorde det hele enklere – arsenal fotballdrakt som Lionel Messi, som er her, takk for all hjelpen dere ga meg. Jeg dedikerer denne prisen til familien min, som alltid ga meg råd.»