fotballdrakt med eget navn Villarreal og Spania-stjernen Pau Torres

fotballdrakt med eget navn Villarreal og Spania-stjernen Pau Torres har gitt en ny innrømmelse om Tottenhams interesse for ham i løpet av sommeren.

Torres hadde en flott sesong i 2020-21, og hjalp Villarreal med å vinne sitt første store trofé noensinne. De slo Manchester United på straffe for å løfte Europa League-tittelen.

Torres hadde også en travel sommer, da han representerte Spania i EM 2020 før deres pinefulle semifinalenerlag mot de endelige mesterne Italia.

Han spilte også ved de olympiske leker da Spania gikk ett skritt videre. De kom til finalen i Tokyo, men tapte mot Brasil i tilleggstid.

Midtstopperen er fortsatt en viktig del av Villarreal-oppsettet. Han har spilt 25 kamper i alle konkurranser denne sesongen og til og med scoret i de siste La Liga-kampene mot Levante og Atletico Madrid.

Villarreal har angivelig satt en prislapp på 65 millioner pund på hodet til Torres, midt i forbindelse med et Premier League-trekk.

Han snakket om Spurs i september, samtidig som han avslørte ønsket om å forbli i gutteklubben Villarreal.

Under et nytt intervju, som formidlet av Sport Witness, sier Torres at nord-London-siden sendte ham et betydelig kontraktstilbud.

24-åringen fortalte om en samtale med agenten juventus fotballdrakt sin: «Der er Tottenham, vil du dra? Det er disse pengene, vil vi ha dem?»

fotballdrakter til barn West Ham bør signere Ben Brereton Diaz

fotballdrakter til barn West Ham bør signere Ben Brereton Diaz i stedet for Armando Broja, da de ser etter en spiss for å signere i slutten av januar, ifølge en ekspert.

The Hammers har hatt et relativt stille overgangsvindu, men de vil ha en travle siste dager. En ny midtstopper er på radaren hans etter Angelo Ogbonnas langvarige skade.

Og Marseilles Duje Caleta-Car er angivelig deres hovedmål i det området av banen.

Mens West Ham reagerer på Ogbonnas skade, har en ny spiss for å støtte senior frontmann Michail Antonio vist seg å være et mer langsiktig prosjekt.

Southampton-stjernen Broja er et mål for å styrke Hammers» frontlinje. Den utlånte Chelsea-mannen (20) har imponert på sørkysten med syv mål på 21 kamper. TEAMtalk forstår at en slik form har tiltrukket seg flere Premier League-beilere.

Som sådan er også den chilenske internasjonale Brereton Diaz på West Hams radar. Blackburn har opsjon på å forlenge 22-åringens kontrakt, som går ut til sommeren og han har scoret 20 mål på 27 Championship-kamper denne terminen.

Ifølge forståsegpåeren Paddy Kenny bør West Ham gå etter Brereton Diaz.

«De har tatt seg god tid med dette, alle vet at de trenger en spiss,» sa den tidligere målvakten til ?Football Insider.

«De har sett høyt og lavt en stund nå. Brereton arsenal drakt barn Diaz kan være den mannen. Det ville vært en spennende signering og for West Ham er det ikke en stor sjanse.

«Han ville nesten ikke kostet noe hvis han er uten kontrakt om sommeren og han brenner.

fotballdrakter på nett En ghanesisk stjerne skal etter sigende avvise

fotballdrakter på nett En ghanesisk stjerne skal etter sigende avvise en oppfordring fra Black Stars til Africa Cup of Nations neste måned.

CAF svarer på rapporter om at Afcon blir kansellert

I følge GHANAsoccernet vil ikke Southampton-forsvareren Mohammed Salisu representere landet sitt i Kamerun.

I april i år avviste den 22 år gamle midtstopperen muligheten til å slutte seg til Ghana-troppen, og sa at han var opptatt av å fokusere på klubbfotball.

«Jeg vil være så stolt av å spille for landet mitt, å spille med landslaget i Ghana,» sa han.

«Men jeg tror ikke dette er det rette øyeblikket å spille på landslaget. Jeg tror jeg må fokusere på klubbsiden fordi jeg er ung, jeg tror jeg må fokusere på klubben først og deretter, etterpå, når alt er greit, jeg kan gå og spille for Ghana.»

Salisu antas å føle at det å forlate Southampton midt i sesongen kan forstyrre momentumet han har fått denne sesongen, etter å ha spilt 18 opptredener i alle konkurranser i denne kampanjen så langt.

Eks-Real Valladolid-forsvareren falt fra valg i 2019 på grunn av skadebekymringer og har ennå ikke akseptert en ny oppfordring.

Mens han forblir ubegrenset, hevdes det videre at Salisu er atletico madrid drakt kvalifisert til å spille for Spania, selv om det ikke er noen indikasjoner på at han kan bli valgt til La Furia Roja eller at han ønsker å representere den europeiske nasjonen.

Fotballdrakter med eget navn En egyptisk landslagsspiller som spilte

Fotballdrakter med eget navn En egyptisk landslagsspiller som spilte hovedrollen for landet sitt i Africa Cup of Nations 2021 har hevdet at en av turneringens dommere «truet» trenerteamet deres før en knockout-kamp.

Hva dommeren sa til Salah i AFCON-finalen

Faraoene nøt en god konkurranse i Kamerun, men klarte dessverre ikke å hente sølvtøyet hjem da de ble beseiret i en straffesparkkonkurranse i finalen av Sadio Manes Senegal.

Manager Carlos Queiroz ble suspendert for det oppgjøret i Yaounde etter at han ble utvist mot Kamerun i det som var et opphetet møte i semifinalen.

Det ble senere rapportert at kamplederen som hadde ansvaret for det spillet, Bakary Gassama, fortalte Egypts trenerteam i god tid før avspark at han ville sende ut alle real madrid fotballskjorte som protesterte mot avgjørelsene hans.

fotballdrakt Egypt sørget for at de endte syv poeng foran Gabon

fotballdrakt Egypt sørget for at de endte syv poeng foran Gabon på andreplass med en 2-1 seier.

Al Ahly angripende midtbanespiller Mohamed Magdy åpnet scoringen fra straffemerket i det fjerde minuttet før Jim Allevinah utlignet for Panthers i det 54. minutt.

Gabons venstreback Johann Obiang satte imidlertid ballen i eget mål i det 75. minutt, mens gjestene også fikk Denis Boouanga utvist i det 86. minutt da faraoene kom unna med maksimalpoeng.

Mosambik unngikk treskjeen i gruppe D med en 1-0-seier over Malawi i en bunnkamp.

AmaZulu-forsvarer Limbikani Mzava satte ballen inn i sitt eget nett for å sende Malawi til bunns med tre poeng, mens Mambas endte på tredjeplass med fire poeng.

Liberia sprang den sentralafrikanske republikk til tredjeplass i gruppe C med en 3-1 seier i sitt siste gruppespill.

Marcus Macauley og Peter Wilson scoret for Lone Stars. Les Fauves tottenham drakt barn trakk en tilbake gjennom Isaac Ngoma i det 61. minutt, men Wilson fullførte skuddvekslingen i det 74. minutt for å sette kampen utenfor rekkevidde for gjestene.