fotballdrakter på nett En ghanesisk stjerne skal etter sigende avvise

fotballdrakter på nett En ghanesisk stjerne skal etter sigende avvise en oppfordring fra Black Stars til Africa Cup of Nations neste måned.

CAF svarer på rapporter om at Afcon blir kansellert

I følge GHANAsoccernet vil ikke Southampton-forsvareren Mohammed Salisu representere landet sitt i Kamerun.

I april i år avviste den 22 år gamle midtstopperen muligheten til å slutte seg til Ghana-troppen, og sa at han var opptatt av å fokusere på klubbfotball.

«Jeg vil være så stolt av å spille for landet mitt, å spille med landslaget i Ghana,» sa han.

«Men jeg tror ikke dette er det rette øyeblikket å spille på landslaget. Jeg tror jeg må fokusere på klubbsiden fordi jeg er ung, jeg tror jeg må fokusere på klubben først og deretter, etterpå, når alt er greit, jeg kan gå og spille for Ghana.»

Salisu antas å føle at det å forlate Southampton midt i sesongen kan forstyrre momentumet han har fått denne sesongen, etter å ha spilt 18 opptredener i alle konkurranser i denne kampanjen så langt.

Eks-Real Valladolid-forsvareren falt fra valg i 2019 på grunn av skadebekymringer og har ennå ikke akseptert en ny oppfordring.

Mens han forblir ubegrenset, hevdes det videre at Salisu er atletico madrid drakt kvalifisert til å spille for Spania, selv om det ikke er noen indikasjoner på at han kan bli valgt til La Furia Roja eller at han ønsker å representere den europeiske nasjonen.