fotballdrakter til barn West Ham bør signere Ben Brereton Diaz

fotballdrakter til barn West Ham bør signere Ben Brereton Diaz i stedet for Armando Broja, da de ser etter en spiss for å signere i slutten av januar, ifølge en ekspert.

The Hammers har hatt et relativt stille overgangsvindu, men de vil ha en travle siste dager. En ny midtstopper er på radaren hans etter Angelo Ogbonnas langvarige skade.

Og Marseilles Duje Caleta-Car er angivelig deres hovedmål i det området av banen.

Mens West Ham reagerer på Ogbonnas skade, har en ny spiss for å støtte senior frontmann Michail Antonio vist seg å være et mer langsiktig prosjekt.

Southampton-stjernen Broja er et mål for å styrke Hammers» frontlinje. Den utlånte Chelsea-mannen (20) har imponert på sørkysten med syv mål på 21 kamper. TEAMtalk forstår at en slik form har tiltrukket seg flere Premier League-beilere.

Som sådan er også den chilenske internasjonale Brereton Diaz på West Hams radar. Blackburn har opsjon på å forlenge 22-åringens kontrakt, som går ut til sommeren og han har scoret 20 mål på 27 Championship-kamper denne terminen.

Ifølge forståsegpåeren Paddy Kenny bør West Ham gå etter Brereton Diaz.

«De har tatt seg god tid med dette, alle vet at de trenger en spiss,» sa den tidligere målvakten til ?Football Insider.

«De har sett høyt og lavt en stund nå. Brereton arsenal drakt barn Diaz kan være den mannen. Det ville vært en spennende signering og for West Ham er det ikke en stor sjanse.

«Han ville nesten ikke kostet noe hvis han er uten kontrakt om sommeren og han brenner.