Billig Fotballdrakter Premier League sendes til supportere over hele verden

Billig Fotballdrakter Premier League sendes til supportere over hele verden, og Amazon Prime har blitt med på listen over plattformer som viser kamper i Storbritannia.

Direktestrømmetjenesten, som allerede har dyppet tåen i dramaet i engelsk fotball med dokumentarer om Manchester City og Steven Gerrard, sikret seg en treårig britisk kringkastingsavtale frem til 2022.

Goal gir deg alt du trenger å vite om Amazon Primes Premier League-tilbud.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?

Amazon Prime var opprinnelig satt til å kringkaste totalt 20 Premier League-kamper per sesong de neste tre sesongene.Strømmetjenestens tilbud ble imidlertid økt noe etter koronaviruspandemien i 2020, med fire spill tilgjengelig for gratis.

Disse gratis spillene vil også bli gjort tilgjengelige for å se på Twitch, ifølge en rapport i Deadline.Du kan se hele listen over Premier League-spill 2019-20 på Amazon Prime nedenfor.

I tillegg til utvalget ovenfor av live-kamper, tilbyr Amazon Prime også brukere sjansen til å se høydepunktene fra spillet hver uke.Du kan også holde deg oppdatert på de siste spillene som sendes direkte i Storbritannia på vår dedikerte side.

Hvor mye koster det å se Premier League på Amazon Prime?
Et årlig abonnement på Amazon Prime koster £79 i året eller £7,99 i måneden, på samme måte som andre strømmetjenester som Netflix. Det tilbys også en 30-dagers gratis prøveperiode for nye medlemmer.

Når du abonnerer, kan de nevnte Premier League-kampene ses på hvilken som helst smart-TV, mobilenhet eller via en Amazon Fire Stick.

Selvfølgelig vil et abonnement ikke bare gi tilgang til live-spill real madrid fotballdrakt og høydepunkter, men hele spekteret av Amazon Prime-programmer, inkludert de nevnte dokumentarene og andre inkludert «Take the Ball, Pass the Ball», som fokuserer på Guardiola-tiden Barcelona team, og Zlatan Ibrahimovic-studien, «Becoming Zlatan».

fotballdrakt baby Jeg husker alltid på slutten av den sesongen, etter at vi tapte Europa League-finalen

«fotballdrakt baby Jeg husker alltid på slutten av den sesongen, etter at vi tapte Europa League-finalen, sa Jurgen at vi måtte lære å tape finalen for å vinne.»

Kraften til Anfield
I 2018 fløy City. Guardiola hadde erstattet Pellegrini i 2016, og i sin andre sesong skulle laget hans starte på en historisk 100-poengs Premier League-kampanje.

Liverpool var imidlertid også rørende. De røde var det første laget som beseiret City i ligaen den sesongen, en episk 4-3 seier på Anfield, og et par måneder senere skulle sidene møtes i kvartfinalen i Champions League…

Mignolet: «Oppbyggingen til det spillet var noe spesielt. Det ville være stort uansett, selvfølgelig, men det føltes som om alle snakket om det. Hver gang du slo på TV-en eller leste avisen, var det Liverpool mot City.

Den første etappen var på Anfield, og spilte midt i en vanvittig atmosfære.

Conor Masterson var en 19 år gammel erstatter for de røde, og husker det som den beste kvelden i sin unge karriere…

Masterson: «Jeg visste ikke at jeg var i troppen før kampens morgen. Vi varmet opp på Melwood og gjorde rondoer. Vi kjente startende XI, men ikke subs. Klopp kom bort til meg og sa bare, ‘Hvordan føler du deg?’ Han sa ‘Du kommer til å være involvert i kveld, du kommer til å være på benken, gjør deg klar. Jeg var sånn «Herregud!», det var sprøtt, et av de beste øyeblikkene i livet mitt.

«Det jeg husker mest er å være på bussen og komme forbi puben Arkles. Jeg vil aldri, aldri glemme det. Det var bare rødt overalt, bluss, skjerf, flagg. Alt du kunne høre var «Allez, Allez, Allez», det var mentalt. Jeg satt ved siden av Trent, og vi var begge akkurat som «oh my days!»

«Alle spillerne, alle trenerne hadde telefonene ute og videofilmet. Selv de mest erfarne. Vi kunne ikke tro det. Det var som om vi skulle inn i Colosseum eller noe!»

På banen dampet Liverpool inn i City. Mo Salah, Alex Oxlade-Chamberlain og Sadio Mane scoret i første omgang for å gi Klopps lag en 3-0 fordel å ta inn i andre omgang.

Achterberg: «Vi tapte 5-0 på Etihad tidligere i sesongen, men de første 20 manchester united drakt barn minuttene var vi på topp. Vi slapp inn et mål og så ble Sadio utvist før pause. Så hadde vi slått dem på Anfield i januar, så vi hadde allerede tillit til at vi kunne konkurrere med City.