Fotballskjorter barn Mohamed Salah er en 12/1 (13,0) sjanse til å vinne PFA Player

Fotballskjorter barn Mohamed Salah er en 12/1 (13,0) sjanse til å vinne PFA Player of the Year for andre gang på tre år, etter å ha også hevdet det for to perioder siden etter hans rekordstore 32-mål.

Egypteren har fire mål og tre assist denne gangen, de fleste målinvolveringer av noen Liverpool-spiller denne sesongen, da de røde ser ut til å vinne sin første Premier League-tittel.

Jamie Vardy har fortsatt å trosse kritikere ved å sette inn 11 mål på sine første 12 kamper og er 16/1 (17.0) med Leicester som for tiden okkuperer en Champions League-plass.

Virgil van Dijk kan bli funnet på 20/1 (21.0) for å bli den første spilleren til å vinne prisen i påfølgende kampanjer siden Cristiano Ronaldo oppnådde bragden i 2008.

Den nederlandske forsvarsspilleren har imidlertid ikke helt truffet høyden fra forrige periode, med de røde som har holdt bare to nullene så langt – sammenlignet med de 21 de klarte forrige sesong.

Også på 20/1 (21.0) er Sergio Aguero, som er på jakt etter sin første PFA Player of the Year-krone for å legge til Golden Boot han vant i 2014-15.

Manchester City-spissen har ni mål, bak kun Vardy og Chelseas Tammy Abraham, med argentineren som også bidrar med to assist.

Fabinho er et 16/1 (17.0) spill etter å ha etablert seg som en av Liverpools viktigste spillere og scoret åpningsmålet i de rødes 3-1 seier over Manchester City.

Hvem er outsiderne til å vinne årets PFA-spiller 2019-20?
Roberto Firmino er 25/1 (26.0) etter å ha notert tre mål og tre assists, mens Abraham er Chelseas hovedhåp på 25/1 (26.0).

David Silva kan også bli funnet 25/1 (26.0) sammen med sin navnebror Bernardo33/1 (34.0) etter å ha scoret et hat-trick i Citys 8-0 seier over Watford.

Harry Kane er tilgjengelig på 40/1 (41,0), mens Pierre-Emerick arsenal drakt barn Aubameyang og Youri Tielemans begge er 50/1 (51,0).

Oddsen er riktig i skrivende stund. Vennligst spill ansvarlig.

fotballdrakt med eget navn Premier League slik vi nå kjenner

fotballdrakt med eget navn Premier League slik vi nå kjenner den har eksistert i 25 år.

Det har vært totalt 49 klubber å spille i Englands toppklasse siden 1992, mens bare seks lag har vunnet ligatittelen.

Med opprykk og nedrykk som lar engelske klubber rykke opp og ned i divisjoner, er det ofte vanskelig å holde styr på hvilke lag som har tatt seg til toppen.

Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Bare denne sesongen ble to klubber med i Premier League for første gang. Kan du nevne de to klubbene og de 47 andre som har spilt i ligaen?

Ta vår quiz nedenfor!

Det var ingen hemmelighet som kom inn i kampen at scoring kunne være et problem, spesielt fra spissene. Men glimtet av håp om at noen som Torres ville gripe fatt i muligheten deres og bli et levedyktig alternativ for denne dybdesiden har forsvunnet. Elias Hernandez atletico madrid drakt er den eneste spilleren som har vist noen form for dynamikk, mens spissene slår feil og Rodolfo Pizarro fortsetter å finne ut hvordan han skal spille i tremannsfronten.