Fotballdrakt Barn med eget navn New York Red Bulls har byttet midtbanespiller

Fotballdrakt Barn med eget navn New York Red Bulls har byttet midtbanespiller Dax McCarty til Chicago Fire i bytte for $400 000 i generelle allokeringspenger, bekreftet begge klubbene mandag.

McCarty, 29, er Red Bulls» leder gjennom tidene i ordinære sesongstarter og spilte minutter. The Fire vil betale $200.000 i år, mens de andre $200.000 betales i 2018.

Kilder: FC Dallas fullfører 2 millioner dollar for Cristian Colman

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
«Vi takker Dax for hans tjeneste for klubben,» sa Red Bulls hovedtrener Jesse Marsch i en klubberklæring. «Han vil gå ned som en av de beste spillerne og kapteinene i franchisehistorien. På dette tidspunktet følte vi at dette var det riktige trekket for å sette laget vårt i den beste posisjonen til å lykkes både nå og i årene som kommer.»

Den veteran midtbanespilleren slutter seg til Fire foran sin 12. MLS-sesong. Han tilbrakte fem år med FC Dallas før han begynte i D.C. United i 2011 i flere måneder. I juni 2011 ble McCarty byttet til Red Bulls, med hvem han ble en sentral midtbanestift i klubbens mest suksessrike periode.

McCarty slutter seg til et Chicago-lag som ønsker å klatre ut av kjelleren etter en siste plassering i 2016.

«Siden midten av 2016 har vi gjort anskaffelsen av Dax til vår første prioritet,» fotballdrakt manchester united sa brannsjef Nelson Rodríguez. «For å gjøre det, måtte vi utveksle verdig og passende kompensasjon. Vi tror at det å legge til hans karakter og lederskap i garderoben, så vel som hans eksepsjonelle fotballevner på banen, forbedrer laget vårt dramatisk.»