messi drakt barn fratatt topplasseringen på målforskjell alene

messi drakt barn fratatt topplasseringen på målforskjell alene, Klopp ¡¯ s Liverpool matchet byen ¡¯ s rekord-breaking start bare to år senere.

En vedvarende periode med dominans for City ble snakket om av mange, men Liverpool kom for å slå dem uhøytidelig av stolen.

den tyske ¡¯ s monstre av mentalitet ¡¯ rett og slett aldri synes å gi opp, alltid finne en måte i spillene som truer med å komme vekk fra dem.

Champions League-herligheten i 2018-19 bidro til å understreke Liverpools tro på at de kunne bli vinnere, noe de forsøkte å bevise hver helg i ligasesongen.

Klopp og Guardiola ¡¯ s kamper i årene som kommer, antent i Bundesliga med Bayern og Borussia Dortmund, vil være fascinerende å se.

Manchester City 2018-19 – W13 D2 L0, PTS 41, GD +38
City kan ha vært regjerende centurioner, men de må ha hvilt på laurbærene da den påfølgende sesongen kom, da de tapte to ekstra poeng i sine første 15 kamper.

Uavgjorte kamper med Wolves og Liverpool betydde at fotballdrakt Klopps side var rett på kappen, med de røde selv som hadde den sjette beste starten på en Premier League-sesong med 12 seire og tre uavgjorte.