ronaldo drakt Ropene fra Arsenal-fansen om å se mer

ronaldo drakt Ropene fra Arsenal-fansen om å se mer av Gabriel Martinelli denne sesongen har vært nådeløse.

Det er få spillere i Mikel Arteta ¡¯ s tropp som er like populære som den unge brasilianeren, men Arsenal ¡¯ s manager har vært relativt uberørt i møte med en så sterk offentlig etterspørsel.

Før søndagens kamp i Newcastle hadde Martinelli startet bare to ganger i Premier League siden 0-0 uavgjort mot Manchester United 30. januar, og hver av hans åtte andre opptredener i 2021 hadde kommet fra benken.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho» i Dortmund?
For Arsenal-fans har mangelen på spilletid vært en stor frustrasjon, og tenåringens glitrende ytelse da Gunners cruiset til en tillitsskapende 2-0-suksess på St James ¡¯ Parkonly lagt til følelsen av hva som kan ha vært.

Det er vanskelig å si med sikkerhet at Arsenal ¡¯ s fotballdrakt barn med navn sesong ville vært annerledes hadde Arteta brukt Martinelli mer, men det er ingen tvil om at han ville ha injisert langt mer energi og spenning i en kampanje som ofte har vært dyster i beste fall.