manchester city drakt Tegneserieselskapet som eies av

manchester city drakt Tegneserieselskapet som eies av Neymar har kunngjort at det vil gi ut hundrevis av titler gratis for å bekjempe kjedsomhet under selvisolering av koronaviruset.

Tiltak for å sette befolkningen i karantene er iverksatt over hele verden, med mange nasjoner som stenger alle unntatt viktige virksomheter og utestenger folk fra gatene i et forsøk på å stoppe spredningen av Covid-19.

Kjedsomhet er en av de største farene ved karantene, men Neymar Jr. Comics har sin egen plan for å hjelpe fansen.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
«I kjølvannet av globale nedleggelser og lokale karantener relatert til den globale pandemien med COVID-19-viruset, kunngjorde Fan The Flame Concepts LLC, en uavhengig produsent av tegneserier og grafiske romaner, i dag at Neymar Jr. Comicsis lager hele sitt bibliotek med mer enn 200 individuelle episoder på tvers av alle titler som er tilgjengelige gratis for fans som er sekvestrert i hjemmene deres mens krisen varer,» billig fotballdrakt forklarte selskapet i en uttalelse publisert på den offisielle nettsiden.