atletico madrid drakt Takumi Minamino innrømmer at hans

atletico madrid drakt Takumi Minamino innrømmer at hans Liverpool-debut var «en av de mest intense kampene jeg har spilt», men tror han har mye mer å tilby etter å ha blitt introdusert i et Merseyside-derby.

De røde tok i møte med naboene Everton på Anfield søndag.

Tenåringsmidtbanespilleren Curtis Jones fikk matchvinneren for Jurgen Klopps side, slik at han kunne stjele overskriftene, men Minamino fanget oppmerksomheten i hans første utflukt for en ny klubb.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Liverpool hentet den japanske landskampen fra Red Bull Salzburg for bare £7,25 millioner ($10 millioner), med potensialet hans som ble oppdaget i nasjonale og Champions League-uttak.

Han er klar over at engelsk fotball vil by på mange utfordringer for ham, men 24-åringen er trygg på at han kan takle dem på strak arm.

Minamino fortalte reporterne om debuten sin: «Jeg er fotball drakter glad for at jeg nå er en del av dette laget, men fra nå av må jeg vise hva jeg kan på banen.