arsenal drakt barn Steven Gerrard innrømmer «Liverpool

arsenal drakt barn Steven Gerrard innrømmer «Liverpool vil alltid være mitt lag», men Rangers-sjefen har ikke hastverk med å forlate en rolle i Skottland og returnere til Anfield i en lederkapasitet.

Reds-legenden fortsetter å se en tilbakeføring av skrittene hans til Merseyside etter å ha gått inn i en fremtredende trenerpost på Ibrox.

Imponerende fremgang har blitt gjort med Gerrard, og Gerrards innsats har gitt ham en ny kontrakt frem til 2024.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Den avtalen gjenspeiler den nåværende Liverpool-sjefen Jurgen Klopp, som har antydet at han vil gå av når avtalen hans er over.

Gerrard ser en karrierevei kartlagt for ham, med mange av de oppfatningene at han vil bli tatt tilbake til kjente omgivelser når en ledig stilling åpner seg.

Spekulasjonene blir fortsatt tatt med en klype salt, fotballdrakt med eget navn og det er ingenting å diskutere så lenge Klopp overvåker troféutfordringer med de røde.