psg drakt mbappe Ciman gjorde resten. Vela trakk et sent

psg drakt mbappe Ciman gjorde resten. Vela trakk et sent frispark som ga den belgiske forsvarsspilleren et klart blikk på målet. Frei satte opp en Sounders-mur for å dekke venstre halvdel av målmunningen, og han sto selvsikkert på høyre halvdel, med ingenting mellom ham og Ciman enn 30 meter gress. Ciman brydde seg ikke om å prøve å krølle et skudd rundt eller over veggen. Han løp i stedet opp og belte et skudd med høyrebenet mot Frei som ble slått så hardt at det knoklet mot bakken da det nådde Seattle-målet, noe som førte til at keeperen feilvurderte bevegelsen og så hjelpeløst på da ballen spratt fra hendene hans og inn i nettet.

Bradley ville sannsynligvis ha elsket en mye mindre stressende stadionåpning, en med mange LAFC-mål og færre øyeblikk da frykten for en mislykket hjemmedebut var til å ta og føle på. Du kunne fortelle at LAFC-sjefen var mer enn bra med det endelige resultatet, ettersom den normalt stoiske treneren gjorde sitt beste for å holde et øre-til-øre-glis under feiringen etter kampen.

LAFC vil ha søndagskveld til å feire hjemkomsten, men Bradley vil snart samle spillerne sine for å fortelle dem at, like spennende som det var å trekke den sene seieren, må den samlede prestasjonen på hjemmebane bli bedre. Presset og pompøsiteten knyttet til å åpne et nytt stadion – og nervene som tydelig ble generert – er nå i bakspeilet, og foran er tøffe hjemmekamper mot slike som FC Dallas og New York City FC. Det er på tide for det nyeste laget i MLS å vise at det er verdig det utrolige nye stadionet det åpnet, og som regelmessig Fotballskjorter barn kan levere lykkelige avslutninger for hjemmefansen slik det gjorde på søndag.