psg drakt barn «Vi jobber allerede hardt med den nye partneren for

psg drakt barn «Vi jobber allerede hardt med den nye partneren for å sette aktivitetene for de kommende månedene og for å støtte lanseringen av PES 2021.

«Innenfor klubben er vi sikre på at Konami vil være den perfekte strategiske partneren for utviklingen av aktivitetene som vil involvere AS Roma eSports-teamet, som i økende grad er rettet mot en offentlighet som elsker fotballvideospill.»

Å signere Roma eksklusivt er et løft for Konami, etter at FIFA-skaperne EA Sports annonserte et eksklusivt samarbeid med to andre store Serie A-klubber, AC Milan og Inter, for deres kommende videospill tidligere denne måneden.

Det flerårige partnerskapet, som begynner med utgivelsen av FIFA 21 i oktober, vil se de italienske gigantene eksklusivt i denne franchisen – noe som betyr at spillet vil skryte av full tilgang til Rossoneri- og Nerazzurri-spillerne, draktene, treningsbanene og stadionene.

Nick Wlodyka, visepresident og daglig leder i EA Sports sa til Goal: «Du ser på Serie A, og Milan og Inter er åpenbart to av de tre beste klubbene i den spesielle ligaen. Vi sørger for at vi er i stand til å representere dem fullt ut, autentisk, og nå eksklusivt.

«De er veldig historieklubber, med all slags utrolig historie bak seg, og vekselvis er det et fantastisk partnerskap for oss.

«Vi ser på alle brikkene som er viktige. Vi sørger for at du Billige Fotballdrakter Barn har riktig stadion, draktene, emblemet, og vi sørger for at vi fanger atmosfæren på disse stadionene på riktig måte.»