kjøp manchester united drakt På den andre siden av midtbanen

kjøp manchester united drakt På den andre siden av midtbanen er Jonathan dos Santos i en lignende situasjon. LA Galaxy-midtbanespilleren gikk glipp av Mexicos første kamp i turneringen med en egen muskelklage, og kom også ut av kvartfinalen før ekstraperioden.

«Jonathan havnet litt tung bak i beinet. Han fortalte meg at det ikke var noe mer enn en tung belastning. Han var rolig,» sa Martino etter kampen. «Andres, jeg tror det er noe han til og med kom inn med i den andre kampen, også bak. Han var til og med i tvil til dagens kamp. Vi bestemte i går på den siste treningsøkten at han skulle spille og ikke Rodriguez. Han gjorde en innsats for å kunne være med i kampen.

«Men jeg ser det som et stort positivt at en av de to eller tre mest emblematiske spillerne går ut, en fyr med bare 10 kamper på landslaget – hvis han i det hele tatt har 10 – og gjør det som han gjorde. Dette gjør meg veldig rolig , det gjør meg glad. Det gjør utvalget av muligheter for å velge spillere mye bredere.»

Dos Santos bør være tilgjengelig for tirsdagens semifinale, som er gode nyheter for Mexico. «Det var bare en krampe,» sa han etter kampen. «De tok meg ut som en forandring bare som en forholdsregel.»

Mens Carlos Rodriguez har gitt Martino mye dybde på midten av banen, er det uklart hvordan Mexico ville stille opp dersom Guardado og Dos Santos begge ikke var i stand til å gå. Rodriguez ville fylle en av de indre plassene ved siden av midtbanespilleren Edson Alvarez, men den andre Fotballdrakt barn billig plassen må kanskje fylles av enten Luis Montes – mer vant til å spille i en kreativ rolle – eller Roberto Alvarado, som har spilt denne turneringen som en kantspiller.