tottenham drakt barn Roy Hodgson sier at han forventer

tottenham drakt barn Roy Hodgson sier at han forventer at Wilfried Zaha kommer tilbake til Crystal Palace og nektet for all kjennskap til kantspilleren som ber om en overgang bort fra klubben.

Elfenbenskysten-stjernen har vært gjenstand for interesse fra Arsenal denne sommeren, og Hodgson selv erklærte at Gunners-tilbudet ikke kom «i nærheten av» klubbens verdivurdering for ham tidligere denne uken.

Tidligere denne måneden snakket Zahas bror om at Arsenal var et «drømmetrekk» for Palace-vingen og ba klubben om å la ham gå videre.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Rapporter sirkulert denne uken som indikerte at Zaha hadde informert Palace om at han ønsket å flytte fra klubben når han kom tilbake fra Africa Cup of Nations, men Hodgson insisterer på at han ikke har hørt noe slikt.

«Han har ikke snakket med meg. Jeg vet ikke om han har snakket med klubben [ber om å forlate],» sa Hodgson til journalister.

– Så vidt jeg er bekymret for, kommer han tilbake, han er fotballdrakter vår spiller og jeg har ikke fått noen informasjon om at klubben er interessert i å selge ham for øyeblikket.