messi drakt barn Roberto Mancini sier det er «ganske

messi drakt barn Roberto Mancini sier det er «ganske urettferdig» at Italia- og Spania-fans ikke kan reise til tirsdagens Euro 2020-semifinale på Wembley.

Covid-19 reiserestriksjoner betyr at tilhengere av begge land ikke kan fly til England for kampen, til tross for at den tillatte kapasiteten på Wembley er økt til 60 000.

Det betyr at de eneste tilhengerne av begge sider vil være de som allerede er basert i Storbritannia, og flertallet vil sannsynligvis være nøytrale.

Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Hva sa Mancini?
Når jeg snakket om billettsituasjonen, sa Azzurri-hovedtrener Mancini til journalister: «Jeg synes det er ganske urettferdig hvis jeg er helt ærlig.

«Vi er bedre å spille foran ethvert publikum i motsetning til å spille foran et lite antall mennesker; det er det som er bra med fotball og underholdning generelt. Men jeg synes det fotballdrakt er veldig urettferdig at vi ikke har halve stadion full av italienske fans og halve stadion full av spanjoler.»