ronaldo drakt Richarlison vakte oppsikt i sosiale medier

ronaldo drakt Richarlison vakte oppsikt i sosiale medier onsdag kveld ved å vekke minner fra Lionel Messis skjorteholdende feiring etter å ha scoret en siste vinner i El Clasico i 2017.

Everton gikk inn i Carabao Cup-kampen onsdag kveld i Lincoln City som sterke favoritter, til tross for Marco Silvas lags middelmådige start på Premier League-kampanjen 2019-20, men Toffees gjorde hardt arbeid med det.

Etter at Lincoln tok en sjokkledelse, ga mål fra Lucas Digne, Gylfi Sigurdsson og Alex Iwobi Everton kontroll – men det tok et mål i det 88. minutt fra Richarlison for å sikre 4-2-seieren.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Den brasilianske forwarden valgte å gå for en ikonisk feiring for å markere anledningen, og etterligne det berømte øyeblikket da Messi holdt navnet og skjortenummeret hans opp til Santiago Bernabeu-publikummet.

Selv om det ikke er første gang Richarlison har gjort den feiringen, ble Evertons nr. 7 målrettet for å håne på sosiale medier for å ha utnyttet et ikonisk øyeblikk i det som ellers burde fotballdrakt barn med navn vært en rutinemessig seier – spesielt gitt at skjortenummeret hans var vendt mot ham selv i stedet for publikum.