manchester city drakt Mkhitaryan fant seg selv å skli ned

manchester city drakt Mkhitaryan fant seg selv å skli ned i hakkeordenen, og hans verdi for saken ble avhørt av mannen med makt til å lage eller knekke ham, og Mourinho sa til journalister: «Jeg var ikke fornøyd med hans siste prestasjoner. Jeg snakker ikke om en eller to, jeg snakker om tre, fire eller fem. Han startet sesongen veldig bra, og etter det, steg for steg, forsvant han.

Den forsvinnende handlingen kan fort føre til at en talentfull playmaker blir helt fjernet fra United-folden.

Siden Mourinho kom med den nevnte kommentaren, har Mkhitaryan blitt tildelt bare to starter – med 65 minutter gitt ham mot Southampton og bare 45 minutter i en tredje runde i FA-cupen med Derby.

Mourinho sa etter pausen: «[Det var] urettferdig [å ta ham av], og jeg fortalte ham det ved pause. Jeg likte ikke det jeg gjorde. Han fortjente det ikke, han spilte bra, han spilte ikke dårlig. Mkhi var den jeg ofret, men det er noe jeg vanligvis ikke gjør, men jeg gjorde ved pause og ba ham om unnskyldning foran andre mennesker fordi han ikke fortjente det.»

Mens United-sjefen kan ha vært i unnskyldende humør etterpå, var han forberedt på å ta avgjørelsen på det tidspunktet – med handlingene hans som kun tjente til å blåse for billig fotballdrakt overgangsflammene som allerede har begynt å feie gjennom Old Trafford.