arsenal drakt barn Rafa Benitez er optimistisk på at Newcastle

arsenal drakt barn Rafa Benitez er optimistisk på at Newcastle United-midtbanespiller Isaac Hayden ønsker å bli på St James» Park utover overgangsvinduet i januar.

Hayden leverte inn en overføringsforespørsel i løpet av sommeren da han ønsket å flytte nærmere familien sin som er basert i Wales.

Newcastle-sjef Benitez var uvillig til å selge Hayden, og nå tror han at han ønsker å bli i klubben.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
«Jeg snakket med ham, og han har det bra,» sa Benitez til Newcastle Chronicle.

«For øyeblikket vil han være her, jeg tror det, men vi får se i fremtiden. Det spiller ingen rolle uansett, for han er her [til januar i det minste] – og han må fortsette. »

Hayden har bare spilt tre opptredener for Magpies fotballdrakt med eget navn så langt denne kampanjen, men Benitez sier at 23-åringen er i riktig sinnstilstand for å få mer spilletid de neste ukene.