kjøp manchester united drakt Pep Guardiola har fortalt

kjøp manchester united drakt Pep Guardiola har fortalt sine Manchester City-spillere at han er villig til å gjøre betydelige endringer for neste lørdags Manchester-derby, til tross for at de vil bli bekreftet som Premier League-mestere hvis de slår sine rivaler på Etihad Stadium.

Guardiola prioriterer begge etappene i Champions League-kvartfinalen mot Liverpool og er klar til å stille med et svekket lag mot United i et forsøk på å holde troppen frisk.

Katalaneren avslørte etter lørdagens seier på Goodison Park at alle hans avgjørelser i løpet av de neste 10 dagene vil bli tatt med tanke på begge kampene mot Liverpool.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Og det er en melding han presset hjem under et møte med troppen sin på Citys treningsbane søndag morgen, og understreket for dem at de må være fullt fokusert på hele 180 minutter mot de røde.

Kilder nær Guardiola har sagt til Goal at han er desperat etter å nå semifinalen i Champions League denne sesongen, og det antas at han fortalte flere spesifikke førstelagsspillere Fotballdrakt barn billig at de vil hvile mot United dersom det europeiske uavgjort er i balanse etter onsdagens første etappe.