dortmund drakt barn Paul Pogba «er fordømt

dortmund drakt barn Paul Pogba «er fordømt hvis han gjør det og forbannet hvis han ikke gjør det» i Manchester United, sier Paul Parker, med en meningsløs bråk etter at Marcus Rashford gikk til side for å la franskmannen ta en straffe mot Wolves.

En verdenscupvinner fløt linjene fra stedet på Molineux, med Rui Patricios redning som forlot United for å reflektere over hva som kunne vært uavgjort 1-1.

Kritikk har kommet Pogbas vei på baksiden av hans fiasko fra 12 yards, med Gary Neville som hevdet at 26-åringens beslutning om å gå opp foran Rashford var en form for «forræderi».

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Tidligere United-forsvarsspiller Parker er forvirret av fotballdrakt barn debatten ettersom det ikke var noen argumenter på banen, og Rashford aksepterte fullt ut beslutningen om å la en mer erfaren kollega ta på seg straffeplikt.