ronaldo drakt «Det var akkurat som å signere for

ronaldo drakt «Det var akkurat som å signere for fotballaget. Jeg dro til stadion, møtte alle de viktige personene, til og med [klubbpresident] Dan Hunt og eierne. Jeg signerte kontrakten min ved samme bord som jeg har sett FC Dallas-spillere signere proffkontrakter. Kontrakten var som for en proffspiller, med de samme fordelene. Det var virkelig fantastisk på hjemmekampene, folk kjente deg igjen og ba om å få ta bildet ditt.»

Den nå profesjonelle karakteren til e-sport og kvaliteten på både kringkastingspakken og publikumsopplevelsen har hjulpet den til å bli akseptert som noe som hører hjemme på samme TV-program som sport i virkeligheten.

På samme måte har involvering av profesjonelle idrettsutøvere i turneringer som ePremier League Invitational og Stay and Play Cup mens europeisk fotball har vært suspendert på ubestemt tid, ført til at e-sport har fått større respekt fra publikum.

«Det har virkelig hjulpet med aksepten av e-sport, fotballdrakt barn med navn og du har sett noen tradisjonelle idretter som har vært dristige nok til å presse det fremover, og de har hatt veldig positive resultater,» forklarer Nielsen’s Hill.