vinicius jr drakt Artikkelen fortsetter nedenfor

vinicius jr drakt Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
«Det merkelige med det er at de tre andre kampene vi ikke har vunnet var bedre enn Chelsea,» sa Solskjær til BT Sport etter kampen.

– Chelsea var en kamp hvor de presset oss og presset oss tilbake og vi kontret. De tre andre har vi dominert, skapt sjanser og ikke vært klinisk nok foran mål til å vinne kampene.

«Vi har bommet på noen straffer, vi har bommet på noen store sjanser, vi burde vunnet i dag også… så det er ikke et fall i formen, det er et fall i resultatene. Helt sikkert.»

James befant seg på mållisten igjen for United ronaldo drakt på lørdag, og skar inn fra venstre ving etter bare 10 minutter for å fyre hjem i øvre hjørne i noe som var nok en selvsikker oppvisning fra den unge waliseren.