bellingham drakt real madrid Mikel Arteta sier at Arsenal

bellingham drakt real madrid Mikel Arteta sier at Arsenal må finne en måte å holde Mesut Özil motivert på til tross for at han har blitt fjernet fra klubbens Europa League-lag.

Özil, så vel som Sokratis, er også satt til å bli utelatt fra Artetas 25-manns Premier League-lag, som må sendes inn 20. oktober, noe som betyr at han står overfor minst tre måneder uten å kunne spille en konkurransedyktig kamp.

Og Arteta – som fortalte begge mennene om avgjørelsen hans ansikt til ansikt – sier at han og trenerteamet hans må sørge for at Özil og Sokratis forblir slått på nok til å fortsatt spille en viktig rolle bak kulissene.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
«Det er da opp til oss også å finne måter å motivere bellingham drakt disse spillerne på,» sa spanjolen. «Jeg tror ikke alder er en stor bekymring.