argentina drakt MichyBatshuayi sier han ønsker å returnere

argentina drakt MichyBatshuayi sier han ønsker å returnere til Chelsea etter låneoppholdet i Valencia og har fortsatt ambisjoner i Premier League.

Belgieren har vært en del av spilleren for Blues siden han kom til i 2016 og ble lånt ut til Borrussia Dortmund i januar forrige sesong, med en periode i Tyskland som så ham netto syv ganger i niligakamper.

Siden han ble koblet til Valencia i løpet av sommeren, har Batshuayi bare startet tre ganger og kun scoret ett mål ettersom hans nye lag har slitt i La Liga.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Los Che har tatt en ensom seier og ligger på 14. al nassr ronaldo drakt plass på ligatabellen, mens de led et 2-0-tap mot Juventus i Champions League-åpningen.