haaland drakt barn Juventus og Real Madrid har også

haaland drakt barn Juventus og Real Madrid har også blitt ryktet om å ha angriperen, da det ser ut til at Lazio vil ha muligheten til å enkelt tjene penger, hvis nødvendig.

Imidlertid så €100 millioner ut som en sjenerøs tall for den Spania-fødte serbiske stjernen. Han manglet den avgjørende touchen og hans første store sjanse sildret bare i hendene til Keylor Navas, til tross for en perfekt første touch fra Kolarovs langball.

Hans langdistanseinnsats var egensindig og han var ikke i nærheten av å score. Serbia spiller med tre nr. 10 ettersom Milinkovic-Savic opererer sentralt med Dusan Tadic og Adem Ljajic på hver side av ham. De tre kom altfor ofte i veien for hverandre, da de tekniske angrepsmidtbanespillerne så ut til å bruke ballferdighetene sine i fravær av naturlig tempo.

Milinkovic-Savic overtrådte i det minste både Tadic og Ljajic og ga en fantastisk sjanse for Aleksandar Mitrovic som burde ha scoret minst to ganger mot et aldrende Costa Rica. Serbia har allerede gått over til å bruke den unge stjernen som sin sentrale fotballshop figur, og han dikterer virkelig måten Mladen Krstakics sidespill på.