fotballdrakter med trykk Manchester United bør kutte båndene

fotballdrakter med trykk Manchester United bør kutte båndene til Mino Raiola og nekte å signere noen spillere representert av den kontroversielle agenten i kjølvannet av hans siste utbrudd om Paul Pogba, sier Gary Neville.

Den frittalende Raiola tok til Instagram på mandag for å kritisere Red Devils-manager Ole Gunnar Solskjær for hans kommentarer om at Pogba tilhører klubben, og insisterte på at franskmannen er sin egen mann.

Det er ikke første gang Raiola har snakket offentlig om Pogbas situasjon i United, siden han i forrige uke antydet at 26-åringen kunne flytte til Juventus til sommeren.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen på Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Neville har anklaget Raiola for å forsøke å utnytte United for å fotballdrakt messi barn tvinge gjennom et trekk for Pogba og tjene millioner i provisjon.