portugal landslagsdrakt Manchester United-spissen Marcus

portugal landslagsdrakt Manchester United-spissen Marcus Rashford har innrømmet at han ikke ville ha vært «100 prosent» i form for EM, samtidig som han har gitt en positiv oppdatering om sin bedring etter skade i selvisolasjon.

Rashford scoret 19 mål på 31 kamper i alle konkurranser til navnet hans for United i 2019-20, før han ble satt på sidelinjen med et brudd i ryggen i januar.

22-åringen var opprinnelig forventet å være ute i tre måneder, men Ole Gunnar Solskjær avslørte senere at det var uklart om han ville komme tilbake til kamp før sesongslutt.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Problemet gjorde også at Rashfords deltakelse i sommerens neymar jr drakt EM var i tvil, før turneringen ble skjøvet et år tilbake på grunn av koronaviruspandemien.