neymar drakt barn Manchester United kan forventes å avlaste

neymar drakt barn Manchester United kan forventes å avlaste opptil fire spillere denne sommeren og hente like mange inn, sier Gary Neville, med Jose Mourinho på vei til å slutte med bråkmakerne sine.

De røde djevlene er fortsatt på kurs for å sikre en andreplass i Premier League, mens de fortsatt konkurrerer om FA Cup-utmerkelser, men kampanjen 2017-18 har vært en annen frustrasjon på Old Trafford.

Inkonsekvens har ødelagt Uniteds sesong, med de problemene som har sett dem gi tittelen til erkerivalene Manchester City en uke etter å ha utsatt en mesterskapsfest på derbydagen.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Neville mener den eneste måten å rette opp disse feilene på er å neymar drakt bygge opp igjen i neste overgangsvindu, med Mourinho som må selge dem hvis tvilsomme holdning holder klubben tilbake.