milan drakt barn Manchester United og Chelsea har blitt

milan drakt barn Manchester United og Chelsea har blitt tilbudt håp i jakten på Alex Sandro, med Juventus villig til å selge i løpet av vinterens overgangsvindu.

Den brasilianske bakspilleren dukket opp som et toppmål for Blues i løpet av sommeren, selv om fristen gikk ut uten noen avtale.

En ny kontrakt i Torino ble deretter utformet for den 26 år gamle forsvarsspilleren, men det har heller ikke skjedd, og utgangsdøren forblir åpen.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
United har nå sluttet seg til kampen om signaturen hans, messi fotballdrakt barn ettersom Jose Mourinho forsøker å styrke rekkene sine i et problematisk område av banen, og Juventus hevder at de ikke vil blokkere noen borte-stjerner fra å forlate.