messi argentina drakt barn Manchester City-stjernen Joao Cancelo

messi argentina drakt barn Manchester City-stjernen Joao Cancelo har avslørt sitt ønske om å returnere til Benfica før han trekker seg, og innrømmer at «Jeg er en Benfiquista i hjertet».

Cancelo begynte sin karriere i Benfica tilbake i 2012, men dro tre år senere med bare en senioropptreden i navnet hans, og Valencia tok ham for €15 millioner (13 millioner pund/$18 millioner) etter en vellykket låneperiode.

Portugiseren gikk videre til den italienske giganten Juventus i 2018, og ble Serie A-vinner i sin første sesong i Torino før han flyttet til City, hvor han siden har etablert seg som en av de beste bakspillerne i europeisk fotball.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med mbappe fotballdrakt barn Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Hva er blitt sagt?

Legg att eit svar