Deportivo produsert en billige fotballdrakter barn imponerende andre etappe ytelse

Med både Roma og Juventus trenger å tippe tunge første-nederlag, ser Football Italia på tre lagslag som de kunne ta inspirasjon fra.

Den Giallorossi sti Barcelona 4-1 i forkant av kveldens andre etappe på Stadio Olimpico, mens Juve er 3-0 til Real Madrid i sin kvartfinale.

Mens et comeback for enten er er, ville det ikke være billige fotballdrakter enestående – her er de største tilbakemeldingene i Champions League historie.

Barcelona så ut til å være ute av Champions League sist sesong etter en 4-0 thrashing av Paris Saint-Germain på Parc des Princes.

Blaugrana tok en 3-0 ledelse i Catalonia, men da Edinson Cavani scoret i 62. minutt, forlot de at de måtte score seks, takket være bortgjemningsregelen.

I det 88. minutt behøvde Barça fortsatt ytterligere tre mål, og når den fremtidige PSG-mannen Neymar krøllet på frisparket, virket det bare å være trøst.

Imidlertid ble de tildelt en straff bare minutter senere, og satte opp en tribunefinish.

I det 95. minutt kom Sergi Roberto inn i boksen for å score med siste kampspill og sende fransk side hjem i skam.

Kanskje Roma kan ta inspirasjon fra Deportivo La Coruna, som slått ut forsvarende mestere Milan i 2004.

Walter Pandiani ga den spanske laget ledelsen etter 11 minutter ved San Siro, men Kaka er doble og mål fra Andrej Sjevtsjenko og Andrea Pirlo så ut til å ha forseglet uavgjort for Rossoneri.

Overfor en 4-1 underskudd skjønt, Deportivo produsert en billige fotballdrakter barn imponerende andre etappe ytelse til å lede 3-0 til pause, med Fran scoring i andre omgang for å sikre en bemerkelsesverdig comeback seier.

Juventus dominert europeisk fotball i slutten av 1990-tallet, vinner troféet i 1996 og nådde finalen i begge påfølgende sesonger.

Til tross for en dårlig Serie A-kampanje i 1998-99, nådde den gamle damen fortsatt de siste fire i Europa, og trakk 1-1 med Manchester United på Old Trafford.

Da Pippo Inzaghi satte dem 2-0 opp 11 minutter i Torino viste det seg at Bianconeri var på vei til en annen finale.

Red Devils ble ikke slått skjønt, og scoringer av Roy Keane og Dwight Yorke ga dem den fordelen på bortemål, før Andy Cole 84-minutters streik sendte dem til Barcelona for finalen.