Drømmedebut for Juventus-utleid nordmann – scoret etter åtte (!) sekunder på banen

Vajebah Sakor brukte ikke lang tid på å vise seg frem for sitt nye hjemmepublikum.

Vajebah Sakor (på bildet fra tiden i Vålerenga) fikk en kveld han sent vil glemme da han søndag fikk debuten for IFK Göteborg i hjemmemøtet med IFK Norrköping.

21-åringene ble tidligere i uken klar for utlån til Allsvenskan-klubben fra Juventus.

På stillingen 2–1 til hjemmelaget, fikk nordmannen de siste knappe ti minuttene på banen, og markerte seg umiddelbart.

Bare åtte sekunder etter at han entret gresset på Gamla Ullavi fikk han perfekt treff på en volley fra rundt 20 meter og kunne se ballen suse i nettet.

– IFK Göteborg er en av Sveriges største klubber og det er en ære å være her. Jeg er her for å spille fotball og for å hjelpe laget, sa Sakor til svenske C More etter seieren.

Kalle Holmberg sendte gjestene i føringen etter 21. minutters spill, men fem minutter før pause sørget Søren Rieks for balanse i regnskapet etter å ha blitt servert av Mikkel Diskerud.

Nordmannen var imidlertid ikke ferdig fornøyd med det, og satte selv inn 2–1 like før lagene gikk i garderoben.

I det 82. spilleminuttett var det Sakors tur til å vise seg frem, før August Erlingmark fastsatte sluttresultatet til 4–1.

På overtid kunne Sam Adekugbe gjort ydmykelsen av gjestene komplett, men klarte ikke å omsette et straffespark til tellende resultat.

For detaljerte opplysninger, klikk her: Billige Fotballdrakter Barn