Eliteseriens nerdepakke: Sandefjord har aldri slått Odd på øverste nivå

En ny serierunde betyr en ny, herlig nerdepakke fra vår kommentator Jørn Sundby. Her finner du masse nyttig og unyttig info som kan gi supportere håp, trygghet eller et par ekstra bekymringsrynker før helgens matcher.

Se alle kampene: Sikre deg tilgang til Eurosport Player

Sandefjord – Odd (Eurosport Norge og Eurosport Player, lørdag 18.00)

Innbyrdes oppgjør:

Lagene har møtt hverandre 10 ganger i Eliteserien. Sandefjord har aldri slått Odd på øverste nivå, gjestene fra Skien har 9 seirer, mens 1 kamp har endt uavgjort. Odd har 27-7 i målforskjell mot SF.
Tar vi med møter i 1.divisjon så har Sandefjord 1 seier, 3-0 hjemme i august 2008. Alexander Gabrielsen og Erik Mjelde spilte hele kampen for Sandefjord, mens Peter Kovacs spilte hele kampen for Odd. Steffen Hagen kom inn som innbytter etter 73 minutter for Odd.
Odd har scoret i alle sine 10 kamper i Eliteserien mot Sandefjord.
Sist lagene møttes i Sandefjord i serien var i juni 2015. Odd vant 1-0, Olivier Occean ble matchvinner etter 53 minutter. Håvard Storbæk spilte hele kampen for Odd.
Sandefjord har kun flere Eliteseriekamper gjennom tidene uten seier mot Rosenborg (11) enn mot Odd (10).
Sandefjord:

Sandefjord har ikke tapt på sine 3 siste hjemmekamper, siden 0-3 mot Rosenborg den 5.april, lagets eneste hjemmetap denne sesongen.
Sandefjord kan gå av banen uten scoring i 3 kamper på rad for første gang i Eliteserien siden 2010.
Abdoulaye Seck og keeper Ingvar Jonsson er de eneste Sandefjord-spillerne som har spilt samtlige minutter denne sesongen.
Pau Morer har scoret halvparten av sine mål i Eliteserien mot Odd (2 av 4). Han scret 2 ganger i 2015 da SF tapte 3-4 i Skien.
Håvard Storbæk spilte 161 kamper og scoret 21 mål for Odd i Eliteserien 2009-2015.
Peter Kovacs spilte 51 kamper og scoret 22 mål i Eliteserien for Odd 2009-2010.
Flamur Kastrati må stå over denne kampen med 3 gule kort. Kastrati er én av 5 SF-spillere som har startet alle de 10 første kampene, sammen med Morer, Seck, Jonsson og Reppesgård Hansen.
William Kurtovic (4 gule) og Håvard Storbæk (2 gule) må stå over neste kamp ved ny advarsel.
Odd:

Odd har vunnet sine 2 siste bortekamper uten å slippe inn mål.Odd vant sist 3 bortekamper på rad i Eliteserien i april-mai 2016.
Odd er det eneste laget i Eliteserien som ikke har spilt uavgjort denne sesongen. Lagets forrige poengdeling kom mot Strømsgodset 25.september i fjor (1-1).
Odd har holdt nullen i 5 av 10 kamper denne sesongen, flest i serien sammen med Rosenborg.
Odd har ikke tapt på sine 11 siste lørdagskamper i Eliteserien (V7-U4) siden 0-1 borte mot Lillestrøm i august 2013.
Odd har holdt nullen i sine 4 siste lørdagskamper i Eliteserien, siden 2-2 mot Mjøndalen i april 2015.
Steffen Hagen er eneste Odd-spiller som har spilt samtlige minutter i Eliteserien i år.
Espen Ruud må stå over denne kampen med 5 gule kort. Ruud er den første spilleren som når 5 gule denne sesongen.
Pape Pate Diouf har 2 gule kort og må stå over neste kamp ved ny advarsel.

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige fotballdrakter