Fotballskjorter barn England mente virksomhet i verdensmesterskapet

Fotballskjorter barn England mente virksomhet i verdensmesterskapet i sommer. Etter å ha beseiret Tunisia i åpningskampen, var England voldsomt mot Panama da de slo seks forbi sine motstandere.

John Stones fikk ballen til å rulle med et åttende minutts streik, før Harry Kane og Lingard ga Three Lions et tre-måls ledelse etter 36 minutter. Stones og Kane fikk begge sitt andre i kampen da England gikk inn i pausen med et femmål. ledelse. Det var virkelig en fantastisk halvdel fra England. Rett før gjenopptakelsen av de andre 45 minuttene ble Panamas manager, Hernán Darío Gómez, tatt for å prate med Gareth Southgate. Utvekslingen endte med at Southgate ga tommelen opp til sitt motsatte nummer. det her: Men hva ble sagt? Mange spøkte med at Gomez ba Southgate om å la sin side få en trøst. Men Gomez selv har avslørt hva han sa: og det er bare strålende. Henry Winter, sjef forfatter for Times, twitret ordene sine etter kampen. «England er helt spektakulært, et vakkert lag,» sa han. «Jeg gikk for å gratulere ham (Southgate) ved halvtid, jeg fortalte ham at jeg virkelig liker laget hans.» Winter fortsetter med å uttale at han erkjente at begge Kane-straffene kom fra klare foul fra hans Panama-side. Strålende fra Gomez. Han , som mange, var tydeligvis imponert over England. Det er hyggelig å se ham si slike fine ord, til tross for at hans side ble slått 5-0. Han fantasert om Englands prestasjoner, men en som ikke var så ekstatisk, var Southgate selv .

Jeg likte ikke spesielt prestasjonen! «Innrømmet han etter kampen. Jeg likte ikke starten, og jeg likte ikke målet på slutten, men jeg antar at bitene i midten var ganske bra,» sa Southgate til BBC. Sport.

Jeg er imidlertid hyperkritisk. Jeg trodde bare vi var litt engstelige i starten. Vi spilte noen virkelig gode ting i 35-40 minutter, men så var selvfølgelig andre omgang vanskeligere.

Klokka 5-0 snakket vi om viktigheten av et mål til å være topp i gruppen, så det var derfor målet på slutten var skuffende.

Tillitsfullt var det viktig at vi klarte å score mål. Våre scenespill var også en trussel, og det var gledelig å se.

Vi ønsker å holde fart, vi må tenke nøyaktig på laget vi ønsker messi fotballdrakt å stille mot Belgia fordi det er en mulighet for spillere som trenger en kamp, ​​men vi vil også fortsette å vinne fotballkamper. «Det er en fin beslutning å ha. ”Kan England vinne verdensmesterskapet? Si din mening ved å legge igjen en kommentar nedenfor.