Fotballskjorter barn Mohamed Salah er en 12/1 (13,0) sjanse til å vinne PFA Player

Fotballskjorter barn Mohamed Salah er en 12/1 (13,0) sjanse til å vinne PFA Player of the Year for andre gang på tre år, etter å ha også hevdet det for to perioder siden etter hans rekordstore 32-mål.

Egypteren har fire mål og tre assist denne gangen, de fleste målinvolveringer av noen Liverpool-spiller denne sesongen, da de røde ser ut til å vinne sin første Premier League-tittel.

Jamie Vardy har fortsatt å trosse kritikere ved å sette inn 11 mål på sine første 12 kamper og er 16/1 (17.0) med Leicester som for tiden okkuperer en Champions League-plass.

Virgil van Dijk kan bli funnet på 20/1 (21.0) for å bli den første spilleren til å vinne prisen i påfølgende kampanjer siden Cristiano Ronaldo oppnådde bragden i 2008.

Den nederlandske forsvarsspilleren har imidlertid ikke helt truffet høyden fra forrige periode, med de røde som har holdt bare to nullene så langt – sammenlignet med de 21 de klarte forrige sesong.

Også på 20/1 (21.0) er Sergio Aguero, som er på jakt etter sin første PFA Player of the Year-krone for å legge til Golden Boot han vant i 2014-15.

Manchester City-spissen har ni mål, bak kun Vardy og Chelseas Tammy Abraham, med argentineren som også bidrar med to assist.

Fabinho er et 16/1 (17.0) spill etter å ha etablert seg som en av Liverpools viktigste spillere og scoret åpningsmålet i de rødes 3-1 seier over Manchester City.

Hvem er outsiderne til å vinne årets PFA-spiller 2019-20?
Roberto Firmino er 25/1 (26.0) etter å ha notert tre mål og tre assists, mens Abraham er Chelseas hovedhåp på 25/1 (26.0).

David Silva kan også bli funnet 25/1 (26.0) sammen med sin navnebror Bernardo33/1 (34.0) etter å ha scoret et hat-trick i Citys 8-0 seier over Watford.

Harry Kane er tilgjengelig på 40/1 (41,0), mens Pierre-Emerick arsenal drakt barn Aubameyang og Youri Tielemans begge er 50/1 (51,0).

Oddsen er riktig i skrivende stund. Vennligst spill ansvarlig.