Linde med strafferedning – «feil spiller» tok straffen

Han var fantastisk. Men det har han vært i mange kamper denne sesongen. Han har vært «steingod» hele sesongen for oss, sier Ole Gunnar Solskjær til VG.

Linde, som belønnes med åtte poeng på VG-børsen for innsatsen, reddet et straffespark – og returen – da det gjaldt som mest med sju minutter igjen å spille.

Da hadde Lillestrøm presset hardt for en utligning over tid, og VGs sjanse-telling endte på 9-1 til hjemmelaget.

– Jeg reddet mange straffespark da jeg var yngre. Og jeg følte meg ganske trygg denne gangen også, sier Linde til VG.

Se alle kampene fra Eliteserien direkte på Eurosport Player (redaksjonelt samarbeid)

Se også: Grindheim gråtende av banen

Keeperen fikk dermed en fin revansj for tabben han gjorde i cupsemien mellom de samme lagene for to måneder siden.

Tross LSK-press og ni sjanser, vant Molde 1-0 på Åråsen, takket være en iherdig innsats av Ibrahima Wadji, og en like håpløs opptreden av LSK-keeper Arnold Origi, etter bare 14 minutters spill. Origi løp utenfor 16-meteren sin mens det var en duell mellom Wadji og LSK-backen Mats Haakenstad.

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige fotballdrakter