manchester united drakt baby Sam Vokes» kontroversielle

manchester united drakt baby Sam Vokes» kontroversielle sene streik utvidet Burnleys vinnende serie av Premier League-hjemmekamper til fem i en 1-0 suksess for Leicester City på en regnvåt Turf Moor.

Innbytter Vokes så ut til å håndtere ballen da han kontrollerte Michael Keanes heading fra Scott Arfields hjørne før han scoret fra kloss hold tre minutter etter hvert for å gi forrige sesongs mesterskapsvinnere en fortjent seier over de regjerende Premier League-mesterne.

Det var Vokes» tredje mål på fire kamper i alle konkurranser, og det sikret Clarets første seier over Leicester på 11 forsøk, og dømte Foxes til deres tredje påfølgende tap i Premier League – deres verste sekvens under Claudio Ranieri.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli «den nye Sancho i Dortmund?
Burnley, som annonserte klubbrekordsigneringen til Robbie Brady fra Norwich City ved pause, sløste bort sjanser til å score i begge omgangene, med Ashley Barnes og Joey Barton som begge var nærme å sette dem foran.

Dommer Mike Dean oppildnet hjemmepublikummets raseri da han viftet bort Burnleys krav om straffe, og han var i sentrum for oppmerksomheten igjen på slutten da Vokes» mål Fotballdrakt Barn med eget navn sørget for at Leicester ble nektet enhver belønning for en kampprestasjon som ventet på en borteligaseier denne sesongen fortsetter.